Loading...

Perkhidmatan Pinjaman Peribadi Yang Lebih Sesuai untuk Anda

Perkhidmatan Kami

Perkhidmatan Kami - Pinjaman Peribadi

Kami amat berorientasikan pelanggan dengan menyediakan perkhidmatan yang berkualiti dan cekap kepada individu. Oleh itu, kelulusan pinjaman kami yang pantas dikatakan amat disukai oleh pelanggan-pelanggan kami dalam memenuhi keperluan kewangan yang terdesak mereka.

Pinjaman Peribadi

Kami menawarkan pinjaman yang direka khas untuk memenuhi keperluan anda dengan skim kelulusan yang cepat. Skim kami direka secara terperinci untuk memenuhi keperluan anda dan memadani keadaan kewangan anda dengan tempoh pembayaran balik yang flexibel.

DOKUMEN DIPERLUKAN
  • Slip gaji 3 bulan terkini
  • 3 bulan penyata bank
  • Salinan kad pengenalan
  • Bil elektrik & air terkini
  • Penyata KWSP terkini

Kelebihan Kami Perkhidmatan Kami

Pinjaman Bernilai Tinggi

Kami menawarkan pinjaman peribadi yang direka khas untuk memenuhi keperluan anda dengan skim kelulusan yang cepat.

Kadar Bunga Yang Rendah

Skim kami direka secara terperinci untuk memenuhi keperluan anda dan memadani keadaan kewangan anda denga kadar faedah serendah 1% sebulan dan tempoh pembayaran balik yang flexibel.

Kelulusan Yang Mudah

Pinjaman anda akan diluluskan dengan cepat jika anda mematuhi syarat-syarat pinjaman kami dan tunai diberikan dengan segera.

Pembayaran Balik Yang Sesuai

Kami akan merekakan satu skim pembayaran yang sesuai untuk anda dan kami pastikan pembayaran tidak akan membebankan anda.

Pinjaman Bercagar

Kami memberi pinjaman bercagar bernilai tinggi kepada rumah, rumah kedai atau tanah kosong. Kami akan menilai barang cagaran anda, jika jumlah cagaran dapat diterima oleh anda, wang tunai akan diberikan segera kepada anda bersama-sama dengan resit cagaran.


Kami menerima cagaran seperti Rumah Teres, Banglo, Semi-D, Town House ,Rumah Kedai, Tanah Kosong Dan Lain-Lain. Anda perlu membawa barangan / dokumen anda yang ingin dicagarkan dan serahkan kepada kami untuk pengesahan. Penebusan barang cagaran anda boleh dibuatkan selepas penyelesaian baki hutang telah dijelaskan.

RUMAH KEDIAMAN

Hartanah seperti rumah teres bertingkat dua, rumah bandar atau jenis-jenis lain yang boleh dicagarkan kepada kami.

RUMAH KEDAI

Semua jenis rumah kedai yang di tempat bersesuaian boleh dicagarkan.

TANAH

Tanah kosong yang berdekatan di jalan raya utama.

KONDOMINIUM / PANGSAPURI

Kondominium, pangsapuri ataupun rumah pangsa yang mempunyai geran strata boleh dicagarkan.